Metacon_LR
Metacon_LR

Ledige stillinger i Metacon

Prosjekteringsingeniør

Vi søker nå prosjekteringsingeniør/konstruktør til stålavdelingen i Metacon AS. Stillingen innebærer prosjektering av stålbygg og stålkonstruksjoner. Du vil inngå i ett veldrevet prosjekteringsteam.

Selskapet er veletablert og arbeidsmiljøet er godt. Vi har som målsetting å videreutvikle selskapet som for tiden opplever sterk vekst. I arbeidshverdagen vil du få ansvar for prosjektering av ulike typer oppdrag og vil bli involvert i andre relevante arbeidsoppgaver etter behov og kompetanse.

 
Les mer

Stålmontør

Metacon opplever sterk vekst og vi søker nå etter stålmontører. Vi er interessert i deg som er resultatorientert med godt humør, engasjement og stor gjennomføringskraft. Miljøet er godt, og får mulighet til å være med i en organisasjon i utvikling basert på sterk vekst.
 
 
Les mer

Prosjektledere totalentreprise

Metacon AS er del av Frigaard Gruppen i Sarpsborg. Metacon som totalentreprenør er leverandør av komplette totalentrepriser i det offentlige og private markedet. Satsningsområder er offentlige bygg, som skoler og flerbrukshaller, samt prosjekter i det private marked med kontor-/næringsbygg og boliger.

Ordrereserven er meget god og gir forutsigbarhet for organisasjonen. Vi søker nå etter prosjektledere til våre prosjekter primært i Østfold.
Les mer
Medarbeidere
Sertifiseringer
Jobb i Metacon
Kontakt oss